Maak van uw kantoor een dynamische werkplek

We brengen een belangrijk deel van ons leven door op onze werkplek. De inrichting van grote of kleine kantoorruimtes en open of gesloten werkplekken verdient dan ook de nodige aandacht. Wie zich thuisvoelt op kantoor, voelt zich immers beter in zijn vel en werkt efficiënter.

Samen met u bekijken we graag de gepaste kantoorinrichting voor uw werkruimtes en burelen. We luisteren daarbij naar de wensen van uw werknemers zodat zij zich elke dag opnieuw thuisvoelen op de werkvloer.

Advies over kantoorinrichting

U komt niet alleen naar Eres NV voor design kantoormeubilair , maar ook voor advies over kantoorinrichting. Zowel zorginstellingen als kantoren, scholen en overheidsgebouwen bieden wij een totaalpakket met modern design.

Ergonomie

Ergonomie is veel meer dan de juiste stoel in combinatie met de ideale hoogte van uw werkblad. Ergonomie gaat over het menselijk welzijn in het algemeen. Regelmatig bewegen en van houding veranderen is ook minstens zo belangrijk als de perfecte zithouding of ideale schermafstand.

3D tekening

Bij het inrichten van een nieuw kantoor komen heel wat zaken kijken: stijl, kleuren, lichtinval, ruimte-indeling, ergonomie, akoestiek, esthetiek… Wij voorzien u van een gratis en vrijblijvend 3D kantoorinplantingsplan waardoor u vooraf een reëel zicht krijgt hoe uw kantoor eruit zal zien.

Plannen voor een nieuwe kantoorinrichting?

Wij kunnen u hierbij helpen!